Sonja Dekker

Sjamanisme & Zang

 
   Welkom

  Agenda

  Healingwerk

  Zangwerk

  Testimonials

  Contact

”De Sonnestrael’’ - praktijk voor Sjamanistische healing en klank.

Testimonials

Ik heb verschillende cliënten en cursisten bereid gevonden om hun ervaringen te delen om een beeld te geven van mijn werk:

Sonja is een warme, integere vrouw met een passie om in verbinding en afstemming, anderen een helpende hand te bieden bij het 'empoweren' van zichzelf en het manifesteren van verlangens.

~~~~~~

De sessies bij Sonja - ik noem haar 'mijn sjamaan in de Jordaan' - zijn als voeding voor de ziel. Ze brengt me op een zachte, veilige, vrouwelijke manier terug bij mijn oorsprong. Ze maakt onbewuste processen bewust en het onzichtbare zichtbaar, zodat je de donkere delen in jezelf kunt doorvoelen, helen en loslaten. Na een avond met Sonja fiets ik altijd met een grote glimlach en een licht hart weg.
Susan Smit, schrijfster uit Amsterdam.

~~~~~~

'Iedere maand lag ik drie dagen met een stevige migraine in bed. Sonja heeft negatieve relatiekoorden verbroken en daardoor verdween de migraine! Verder ervaar ik gedurende de sessies, dat ik vele nieuwe inzichten heb verkregen.
Sandra Koot - Verpleegkundige, Voetreflexologe en Essentieel therapeute uit Hoorn.

~~~~~~

De eerste sessie bij Sonja staat me nog helder voor de geest op een koude dag in januari in het jaar, waarin ik dertig jaar werd.
Terwijl Sonja, mij verwelkomde flitse de gedachte door me heen: ''Waar ben ik aan begonnen?"
Wat gebeurt er als deze vrouw dwars door me heen kan kijken en doe ik er wel goed aan op deze manier mijzelf nader te leren kennen, in plaats van in het reguliere circuit?"
Op dat moment heb ik mijzelf èn de angst voor het onbekende streng toegesproken; ik heb bewust zèlf de keuze gemaakt om hier te komen omdat ik wil groeien!
Vanaf dat moment maakte de angst plaats voor eerlijkheid en vertrouwen en zijn mijn sessies bij Sonja een hele bijzondere en onvergetelijke reis geworden...
Ik heb gaandeweg vrienden voor het leven gemaakt door mijn krachtdier, de wijze vrouw en de warrior te ontmoeten.
Ik heb geworsteld met afscheid nemen van oude patronen, die als een versleten jas om me heen hingen en plaats moesten maken voor een nieuwe beter passende jas.
Ik heb me verwonderd en verbaasd over de hoeveelheid "toevalligheden", die op mn pad zijn gekomen èn de rol die de kosmos daarbij speelt.
Ik heb gewerkt aan mijn persoonlijke oefeningen; mij schuldig gevoeld, als ik ze niet deed en vervuld te voelen als ik ze uitvoerde.
Ik heb mijn eigen vooroordelen laten varen en me geopend voor de processen en veranderingen, die op gang zijn gekomen.
Ik ben nog steeds niet klaar, omdat ik het fijn vind in een sessie bij Sonja te zijn en de rest van de wereld te vergeten en mijzelf te koesteren en met nieuwe mogelijkheden de wereld te bekijken.
Ik ben zeer dankbaar voor het feit dat ik Sonja ontmoet heb en zij me de handvaten heeft aangereikt, waardoor ik mezelf kan ontplooien en ontwikkelen in het beste mens, die ik kan en wil zijn!
Katharina Bell, zelfstandig onderneemster uit Amsterdam.

~~~~~~

Na een jarenlange zoektocht van therapeut naar therapeut kwam ik gelukkig bij Sonja terecht.
Ik was 56 jaar en ten einde raad en ik zag het niet meer zitten...
In de eerste sessie vond ik het moeilijk haar te vertrouwen, want ik was teveel beschadigd.
Zij heeft met liefde en geduld al dat wantrouwen weggenomen en heel langzaam en voorzichtig werd ik geheeld.
Diep gewortelde pijn heb ik los kunnen laten en oude patronen kunnen doorbreken.
Mijn negatieve zelfbeeld veranderde in een positief zelfbeeld en ik raakte ervan overtuigd, dat ik bestaansrecht heb en dat ik wel degelijk gelukkig kan worden! Er is voor mij in positieve zin zoveel verandert, dat ik kan zeggen, dat Sonja mijn reddende engel is. Als mijn genezing zich zo voortzet, kan ik met mijn eigen, helende werk beginnen...begeleidt door een vrouw, die liefdevol en respectvol èn met volle overgave de mensen weer op het juiste pad brengt.
Joke Beentjes - Heemskerk

~~~~~~

In mijn zoektocht en met mijn onrustige geest ben ik Sonja op mijn pad tegen gekomen...
Sonja, een wijze elder heeft mij tijdens iedere sessie bij de hand genomen en heeft mij op begripvolle en nooit veroordelende manier stap voor stap ingewijd in de mysteries van het leven. Elke sessie werd een spannende ontdekkingstocht langs de verschillende geheimen.
Nu na een aantal maanden voel ik mijn geest sterker en rustiger worden en kan ik, hetgeen ik in de afgelopen
periode geleerd heb zelf in de praktijk brengen!
Annemieke - Relatiemanager - Noord-Holland

~~~~~~

Ik vind het een geschenk, dat ik Sonja heb mogen ontmoeten.
De sessies bij Sonja zijn als een warm bad en hebben mij enorm veel inzicht gegeven.
Sonja is vol toewijding en zij is gul in het delen van haar bijzondere kennis.
Het mooie aan Sonja vind ik [naast een heleboel andere dingen], dat zij in contact met de spirituele wereld en tegelijkertijd zo heerlijk nuchter en ''down to earth'' is. Sonja heeft mij geleerd om dichter bij mezelf te komen, positiever in het leven te gaan staan èn om met meer zelfvertrouwen het leven tegemoet te treden.Tijdens de sessies met Sonja zijn er allerlei blokkades in mij zichtbaar geworden èn opgeheven. Hierdoor heb ik mijzelf veel beter leren kennen en heb ik meer rust gekregen. Ik heb mijn valkuilen en saboteurs leren [her]kennen. Het is best hard werken om je eigen patronen te doorbreken, maar elke sessie heeft mij inzicht gegeven, waardoor dit wel gemakkelijker is geworden. Ook dagelijks mediteren is een onderdeel van het helingsproces en soms voelt het als een ''verplichting'', maar na een meditatie ben ik altijd blij, dat ik het gedaan heb en het geeft mij elke keerinzicht en rust.
Door de sessies weet ik beter, wie ik zelf ben en wat goed voor mij is. Hierdoor is mijn leven rijker en liefdevoller geworden en ik sta weer open voor de mensen èn de ervaringen, die ik op mijn levenspad tegenkom.


~~~~~~

Mijn ervaring gedurende de sessies zijn diepgaand en ik leer zelf stappen zetten.
Sonja begeleidt het liefdevol en zij laat ook haar menselijke kant zien en ik vind dat bijzonder en waardevol. Op de een of andere manier geeft ze mij de moed om door te gaan en zij leeft het mij in die zin voor.
Indy Maria - Langedijk

~~~~~~

Toen mijn tante overleed ontmoetten wij elkaar na vele jaren. Op haar vraag, hoe het mij in al die jaren was vergaan, vertelde ik het in een notendop en het voelde vertrouwd en warm.
Later begreep ik pas, waar onze ontmoeting voor bestemd was...
Ik heb Sonja gevraagd mij te ondersteunen op mijn spirituele pad en zij leerde mij gronden en in mijn kracht komen staan. Het kennismaken met mijn krachtdier heb ik als héél speciaal moment ervaren. Ook zijn er energetische verbindingen met mijn verleden verbroken en diepe blokkades verwijdert, die mij behoorlijk in de weg zaten. Ik had nooit verwacht, dat iets, dat niet zichtbaar was toch zo'n enorme invloed op mijn leven kon hebben. Ik ervaar nu, dat ik meer geworteld ben en in het NU kan blijven en ik heb veel minder last van
emotionele pieken en dalen. Ik realiseer mij, dat ik nog veel kan leren èn voel tegelijkertijd enorme dankbaarheid!
Mirjam - Tandartsassistente - Middenmeer

~~~~~~

Testimonials zang activiteiten:

Zingen bij Sonja..
Héérlijk, inspirerend, genieten, op reis, bijtanken, rust , meditatie, samenzijn, zingen, luisteren, uitbundig, ontmoeten,
gezellig, jezelf zijn, ontroerend, geestelijke voeding, een oase in de stad,
dankzij deze mooie vrouw, Sonja genaamd....
Margreet

~~~~~~


Ik kwam schuchter met het doel om mijn stem te leren gebruiken in de buitenwereld. Het heeft mij zoveel gebracht....
dichter bij mijzelf, mijn innerlijke kind heelt en heeft weer de uitlaatklep gevonden, die ik zo gemist heb.
Ik merk,dat ik een vollediger [heler] mens word, die in alle facetten aanwezig mag en kan zijn. Jouw cirkel draagt hier ook aan bij!
Agnes ...financieel consultant in Amsterdam

~~~~~~

Zingen bij Sonja betekent voor mij:
Every little cell in my body feels happy!
Monique Reuvers

~~~~~~

“Het is heel fijn om met een mooi gezelschap zacht en krachtig te kunnen landen
tijdens de zangavonden. Woorden schieten eigenlijk te kort om te vertellen hoe de
avonden mij diepgaand in verschillende lagen raken om daarmee heling te mogen ontvangen.
Het juiste lied voor het moment gaat met mij naar huis om door te zingen voor een nog
dieper en breder bereik. Zo is elke zangavond een cadeau.”
Mirjam

~~~~~~

De zangavonden bij Sonja in haar huiskamer zijn niet meer weg te denken uit mijn leven.
In deze 2,5 uur kom ik tot rust, kijk naar binnen, ontvang ik liefde en warmte en ga met
een euforisch gevoel weer naar huis. Ik kan de hele wereld aan, sta open en straal liefde
uit voor mijzelf en iedereen om mij heen. Sonja leidt deze bijzondere avonden als een ware Engel
en het is voor mij dan ook een hemelse ervaring.
Eline Farideh Koning – woonbegeleidster – Amsterdam

~~~~~~

Door het zingen kom ik dichter bij een diepere en zachtere laag in mijzelf en door de veilige sfeer ontstaat er een gevoel van vertrouwen, dat ik mag zijn, wie ik werkelijk ben.
Gien van de Heuvel - Yoga docente uit Schagen.

~~~~~~

Door de trillingen van de meditatie en klanken kan ik ontspannen en helemaal vrij komen van het alledaagse. Door de liederen, de groep en de liefdevolle aandacht en zorgvuldigheid van Sonja, laat ik mij voeden en gaat mijn Licht weer meer stralen…
Marijke ten Hengel - Thuiszorgbegeleidster uit Rotterdam.

~~~~~~

Zingen met Sonja brengt mij rust in mijn hoofd, vrede in mijn hart, warmte in mijn bloed, liefde in mijn gevoel en zachtheid in mijn ziel. Het zijn unieke ervaringen van harmonie, respect en onvoorwaardelijke liefde.
Cris Bakker

~~~~~~

Rituele liederen uit oude culturen zingen en voelen, dat het ene lied tot in de ziel raakt en heling biedt.
Eef van de Riet

~~~~~~

Sonja neemt mij mee in haar hart, ik zie de waardering voor de natuur, het respect voor de voorouders,
die deel hebben gehad aan mijn geschiedenis, mijn levensweg. Tijdens het zingen van deze liedjes verbind
ik mij daar energetisch mee. Ik voel mij verbonden met de groep van hart tot hart, dat ik zie in de ogen van
de mensen om mij heen. Zingen maakt mij blij, zingen maakt mij gelukkig. Sonja, dank je wel, jij maakt dit mogelijk.
Margriet Groot – Ademtherapeut en docent Ismakogie - Schagen.

~~~~~~

De avonden bij Sonja zijn een weldaad voor the mind. Door middel van zang en meditatie
kom ik weer volledig thuis in mijzelf en in verbinding met mijn bron. Sonja is een hele warme,
wijze en liefdevolle vrouw, die door middel van zang en prayers mij meevoert naar de plek in
mijzelf, waar vrede is...Een verademing in ons oh, zo drukke bestaan!
Andrea - Manager Human Resources